tiistai 25. tammikuuta 2011

Mitäs tänään syötäisiin?

Kas hei taas. Tästähän päivittäisestä blogikirjoittamisesta alkaakin muotoutua tapa. Laitoin sinänsä tympeästä mainoksesta napatun linjan otsikoksi, koska en juuri nyt jaksanut nähdä vaivaa. Lisäksi valitsin sen, koska tänään siskon ja äidin kanssa teimme kotitekoista pitsaa. Tällä hetkellä se on uunissa ja kohta syödään. Kokkaaminen on hauskaa, eipä siitä muuta.

Tänään olen kuluttanut aikaa koiran ulkoiluttamisen ja lumenluonnin ohessa testaamalla Forsaken Worldin Suljetun Betan kolmosvaiheessa olevaa systeemiä. Forsaken World on siis mörppi eli MMORPG(Massive Multiplayer Online RolePlaying Game). Jos tarvitsette lisää selvennystä, katsokaa googlaamalla tai kysykää. Kumpikaan niistä ei vaadi paljoakaan aikaa eikä vaivaa eikä edes satu paljoa. Mitä siis olen käytännössä tehnyt? En aio selittää jatkossa käyttämiäni termejä tässä tekstissä, joten kysykää joltakulta mörppäämistä harrastaneelta.

Olen tutkinut kolmen viidestä pelattavasta rodusta aloitusalueet glitchien varalta. Niitä esiintyy edelleenkin paljon, muttei niin paljon kuin oletin. Bugien korjailu on kuitenkin vielä suljetussa betassa, eikä edes sen viimeisessä vaiheessa menossa. Selvitin päätapahtumapaikassa, Freedom Harborissa koneeni lagimisen määrää, mikä oli onnekseni hyvin pieni. Tämän tiedon turvin uskalsin testata myös Bardi-luokkaa. Ja itsekin yllätyin kuinka mukava se on pelata. Tällä hetkellä suosikkejani ovat bardi ja soturi. Testaus jatkuu ja pitsa kutsuu.

Kuittaan.

-Antti Nevalainen-

Ei kommentteja: