tiistai 13. tammikuuta 2009

Kotipäivä

Olin kipeänä koko päivän. Vatsakipua nyt pääasiallisesti, mutta se sitten olikin aivan helvetillistä. Normijaksossa tälläinen päivän datausputki ei olisi lainkaan turmiollista, mutta menetin yhdet Wanhojen harjoitukset. Se, ja mahdollisuus, että parini tappaa minut huomenna. Olen ärsyyntynyt, hyvin ärsyyntynyt. Nyt, kun tiedätte, että olen hyvin vittuuntunut, vaihdetaan puheenaihetta.

Olen pelannut Icewind Dale II:tä lähes koko päivän. Loin uuden ryhmän ja aloitin pelaamaan alusta rehellisesti huijaamatta niitä levecappiin heti kättelyssä. Oikeastaan ihan virkistävää pelata reilusti näin välillä. Ryhmän johdossa on paladiini(paladiini, ja vain paladiini, voi käyttää pelin parasta asetta), tappelija(hakkaa kovaa ja kestää paljon), samooja(saa hyvän kahdella aseella mättäjän), munkki(kun levelcap saavutetaan, kirkkaasti hyödyllisin kaveri), varas(purkaa ansoja ja puukottaa yksittäisiä paskoja selkään) ja pappi(parantamaan ja herättämään kuolleista). Ehdin pelata prologin ja ensimmäisen osan jo kokonaan läpi ja mätän toista osaa hyvää vauhtia.

Muun päivän olenkin sitten katsonut Batman Beginsiä, mesettänyt, edistänyt romaanikäsikirjoitustani, roikkunut facebookissa ja foorumeilla sekä pelannut MArcomagea(nettipeli).

Stay tune for the next episode of...
...the Wings of the Ruin!

Ei kommentteja: