tiistai 27. tammikuuta 2009

IWD ja MtG

Kahden lyhenteen orjaksihan tässä on pahasti päädytty. Icewind Dale II:ssa... pelasin sen kerran läpi helpolla tasolla ja asetin toiselle kierrokselle päälle Hearts of Fury(HoF) -modin, joka tekee jo tavallisesta hiidestäkin pahan vastuksen. Tai no, en oikeastaan pelannut sitä ihan läpi asti, kun Isairia ja Madaeta(loppuvastustajat) en edes voittanut. Importtasin vain hahmoni uuden pelin alkuun ja aloin mättää raivokkaasti hiisiä. Nyt olen ykköschapterin puolivälissä. Hyvä asia on, että HoFissa saa paljon kovempia taikaesineitä.

MtG, oi MtG, sun orjas uskollinen. Magic: the Gathering on melkein elämä. Tein tässä pari(oikeastaan neljä) oikein mehukasta vaihtoa ja saan ne laput tällä viikolla. pakkoja on enää olemassa kolme; Poltto, Elfaggro ja T2-Esper. Esperiin saan eniten tavaraa(kohta se on valmis).

Wanhat. Enää noin 2,5 viikkoa kyseiseen tapahtumaan, jonka lopulla käy heikosti, kun meidät nauretaan ulos. Menetämme kaksi olennaista oppituntia tällä viikolla, mikä jättää meille vain neljä tuntia ja kenraaliharjoituksen. Siitä tulee farssi tai minä olen erehtynyt junttilaumamme tasosta. En käytä termiä "junttilauma" loukatakseni ketään; se vain sattuu kuvaamaan Ylä-Savon ihmisiä aika hyvin. En ole varma, lasketaanko minut joukkoon.

Stay tune for the next episode...
...of the Wings of the Ruin!

Ei kommentteja: