lauantai 13. joulukuuta 2008

Liikuntapäivä

Olin hikiliikkumassa Iisalmessa. Kilpailevia kuntia läsnä olivat Kiuruvesi, Iisalmi, Lapinlahti(päävastuksemme), Pyhäjärvi ja Sonkajärvi. Lajeja olivat Sähly ja lentopallo. Kumpaakin pelattiin ahdistavan pienillä kentillä.

Sähly meni päin helvettiä, ainakin melkein. Kymmenen joukkuetta, joista olimme lopulta yhdeksänsiä. Me hävisimme ensiksi Pyhäjärvi I:lle 1-7, Sonkajärvelle 2-8, Pyhäjärvi III:lle 0-5 ja Lapinlahti II:lle 1-3. Viimeinen olisi ollut teoriassa voitettavissakin, mutta me aggrosimme liikaa. Tässä viimeisessä lohkopelissä karvasin liian vauhdikkaasti ja lensin ulos kentältä - lähes literaalisesti. Olisin voinut murtaa nilkkani sen tärähdettyä todella rajusti päin kentän laitaa, mutta selvisin säikähdyksellä. Sijoituspeleissä me selvisimme helpolla Iisalmen häivyttyä paikalta eli saimme voiton 15-0 ja olimme yhdeksänsiä maalierolla 19-23(=-4). Päin helövettiä, kuten sanottu. Kentät olivat edelleenkin säälittävän pieniä ja tuomarit selvästi puusilmiä. Minua hakattiin mailalla selkään melkein jokaisessa pelissä eikä kukaan reagoinut.

Lentopallossakin kentät olivat aivan pienet ja tuomarit samoja puusilmiä. Ensimmäinen peli hävittiin 30-28(välillä tilanne oli 10-2) Pyhäjärvi I:lle tiukan taistelun jälkeen. Pelin saimme kulkemaan vasta hieman liian myöhään. Siinä menivät mahdollisuudet finaalipaikkaan. Toisen pelin jyräsimme 25-21 Lapinlahti I:stä vastaan vastustajien saadessa lähes kaikki pisteensä meidän virheistämme. Viimeinen peli olikin jo pronssiottelu, jonka voitimme Pyhäjärvi II:tä vastaan 25-8. Kolmas sijoitus oli kelvollista nannaa, kun murjoimme meidät sählyssä piesseitä joukkueita. Olimme kaikkien, myös useiden vastustajiemme mielestä, turnauksen kahden parhaan joukkueen joukossa. Joten luonnollisesti se kolmospallikin kirpaisi vähäsen.

Muuten oli hauskaa, mutta ihoni kuivui ja kului paikoittain puhki oikeasta kämmenselästä päivän aikana. Ärsyttää ja nyt pitää hoitaa ainakin pari päivää huolella. Siinäpä päivän angstit ja muut paskat tältä erää. Stay tune for the next episode...
...of Knox's whining!

Ei kommentteja: