maanantai 15. joulukuuta 2008

Joululoma, oi joululoma

Joululoma. Se on tulossa. Ai, te tiedätte siitä? Olen järkyttynyt. Tässä on vain yksi ongelmallinen asia ennen sitä. Se on sellainen ajankohta, jota kutsutaan koeviikoksi. Onneksi viidennen johtonumeron kurssi oli keskustelukurssi eikä siitä ole koetta. Lomani alkaa siis torstaina keskimäärin kello 10.30, riippuen täysin, kuinka nopea olen yhteiskuntafilosofian(4. kurssi) kokeen kanssa.

Tänään kituutin kaksi sivua äidinkielen(6. kurssi) koetta, mikä on siis aivan 'tanasti liian vähän. Ehkä pääsen kurssin kuitenkin läpi. Kirjoitin tekstiä Mika Waltarin teoksesta Turms, kuolematon, jota en edes jaksanut lukea. Selailin kirjaa kokeen aikana ja suolsin paskaa ensimmäisten 44 sivun perusteella. Aika säälittävää, eikö? Huomenna sitten filosofisen etiikan(2. kurssi) koe, johon olen jopa alkanut valmistautua. Tänään menee vielä pitkä aika sen kanssa.

Aivan. Se joululoma. Kolme päivää siihenkin vielä. Ehkäopä kestän ne ja jaksan tehdä vielä ne kolme koetta, joista kaksi on filosofiaa ja yksi Tietotekniikan Internet-kurssi(kurssi nro 3). Jouduin perumaan Jyväskylän keikan kahdesta syystä:
I) Että rahat riittävät Lappeenrannassa käyntiin loman loppupuoliskolla.
II) Että pääsen Magic: the Gathering turnaukseen perjantaina. Turnaus on Sonkajärvellä.

Stay tune for the next asshole-episode of...
...Knox's whining!

Ei kommentteja: